Knog LED reflektor za GoPro kamere

[Qudos] action video light

Presenetljivo lahka Uporabe ni potrebno jemati z rezervo – ta lučka prenese vse, kar prenese tvoja akcijska kamera. To 150-gramsko lučko smo testirali do največjih ekstremov. In ni umrla.

Prilagodi se vašim pogojem Ko se stemni, lahko svetlobo povečate. S šestimi nastavitvami, vam zagotavljamo, da boste v treh načinih našli pravega zase.

Lahko jo zmočite Lučka, zgrajena iz nadvse kvalitetnega aluminija, termoplastičnih leč in z zatesnjenimi zadnjimi vratci za baterijo, je vodotesna do 40m.

Popolno napolnjeno Paket vsebuje trajno 1000mAh litij-polimerno ponljivo baterijo in priročen micro USB kabel za polnjenje na poti. Dodatne baterije so na prodaj posebej.

Univerzalna [qudos] ni namenjen samo GoPro® kameram. Ob snovanju smo jih seveda imeli v mislih, vendar [qudos] deluje tudi z ostalimi akcijskimi kamerami, ki imajo nastavke za pretvorbo.   Z uporabo prileženega cold shoe adapterja lahko lučko uporabljate tudi skupaj s fotoaparatom in tripodom. [qudos] zagotavlja odlično svetlobo tudi podnevi, in sicer z vsemi kamerami.


vimeo.com/...

Kupite na Cekarcek.si