Več

GoPro HERO4 Silver


 • 1080p @ 60fps, 960p @ 100fps, 720p @ 120fps
 • 4K @ 15fps, 2.7K @ 30fps, 1440p @ 48fps
 • 12MP @ 30 slik/sekundo
 • vgrajen Wi-Fi in Bluetooth

Kupite na Cekarcek.si

GoPro HERO4 Silver

Profesionalno snemanje. Udobje na dotik.

Omogoča snemanje 1080p60 in 720p120 video posnetkov, 12MP velike fotografije pri 30 slikah na sekundo, vgrajena Wi-Fi in Bluetooth® ter Protune™ za slike in video posnetke. Vodoodporna do globine 40m.

Zajemite svoj svet na povsem nov način s kamero HERO4 Silver, prvo GoPro kamero, ki ima vgrajen zaslon na dotik. Upravljanje kamere, predvajanje vsebine in spreminjanje nastavitev je karseda udobno. S prstom enostavno pritisnite ali potegnete po ekranu. S 1080p60 in 720p120 video posnetki in 12MP slikami pri 30 slikah na sekundo HERO4 Silver združuje kvalitetno in profesionalno snemanje z udobjem zaslona na dotik.

 • Vgrajen zaslon na dotik.

  HERO4 Silver je prva GoPro kamera, ki ima vgrajen zaslon na dotik. Z njim lahko naredite popoln posnetek, saj omogoča predogled video posnetkov in slik. Predvajajte vsebino, ki ste jo posneli, in podoživite trenutke. Sprehajanje po meniju in spreminjanje nastavitev je izredno enostavno - potreben je le dotik ekrana.

 • Video v profesionalni kvaliteti.

  Zahvaljujoč izboljšanemu senzorju se HERO4 Silver lahko pohvali z boljšo kvaliteto slike kot katerakoli GoPro kamera pred njo. Naredite osupljive video posnetke v 1080p60 ločljivosti, ki so ostrejši in bolj realistični kot kdajkoli prej. Video posnetki visoke ločljivosti 720p120 in 960p100 pa nudijo izredno tekoče predvajanje počasnih posnetkov vseh vaših ključnih trenutkov. S kvaliteto, ki je enakovredna tisti v kinu, pa se lahko pohvalijo video posnetki v ločljivosti 4K in 2.7K.

 • Hitro zajemanje slik.

  S hitrim zajemanjem 12MP slik pri neverjetnih 30 slikah na sekundo vam HERO4 Silver omogoča ujeti trenutke, ki jih ne želite zamuditi. Zajemite posamične slike ali pa izberite način hitrih posnetkov "Time Lapse", ki samodejno zajame sliko pri izbranem intervalu od 0,5 do 60 sekund. Idealno za slikanje, kadar je sprožilec izven dosega.

 • Nove nastavitve za snemanje v temi.

  Zajemite nočno nebo na povsem drugačen način. Nova načina "Night Photo" in "Night Lapse" nudita nastavljiv čas osvetlitve do 30s za posamične slike in hitre posnetke. Ne glede na to, ali slikate Rimsko cesto ali večer ob ognju, "Night Photo" in "Night Lapse" načina vam omogočata zajemanje slik v tako temnih svetlobnih pogojih, kot še nikoli.

 • Upravljaj, glej in deli preko Wi-Fi + Bluetooth.

  HERO4 Silver ima vgrajena Wi-Fi in Bluetooth®, ki omogočata, da kamero povežete z aplikacijo GoPro App, daljinskim upravljalnikom Smart Remote** in drugimi rešitvami. GoPro App spremeni vaš telefon ali tablični računalnik v daljinski upravljalnik, ki prenaša video v živo in ponuja popoln nadzor nad vsemi funkcijami in nastavitvami, predogled slik, predvajanje vsebine ter deljenje preko sms, elektronske pošte, facebooka in drugih medijev. Smart Remote vam omogoča upravljanje več GoPro kamer hkrati na razdalji do 180m.

 • HiLight zaznamek za najboljše trenutke.

  HiLight zaznamek je nova funkcija HERO4 kamere, ki vam omogoča, da že med snemanjem zaznamujete ključne trenutke, da jih pri predvajanju in obdelovanju videa preko aplikacije GoPro App ali programa GoPro Studio hitreje najdete. Dovolj je, da pritisnete gumb na kameri ali daljinskem upravljalniku Smart Remote**, prav tako pa lahko za to uporabite tudi aplikacijo GoPro App.

 • Najbolj poglobljen video na svetu.

  HERO4 Silver se ponaša z ekskluzivnim video načinom SuperView™, ki omogoča zajemanje videa z najobsežnejšo perspektivo na svetu. Posnamete lahko več od sebe in več od vaše okolice. Rezultat tega je osupljiv posnetek vsake vaše avanture.

 • Auto Low Light način.

  Naj kamera misli namesto vas. Za najboljši izkoristek način "Auto Low Light" samodejno spreminja hitrost videa glede na svetlobne pogoje, kar vam omogoča, da se gibljete med temnim in svetlim okoljem, ne da bi bilo pri tem potrebno posegati v nastavitve kamere.

 • QuikCapture način.

  Bodite pripravljeni, da ujamete trenutek takoj ko se zgodi - z novim načinom "QuickCapture". Način spremeni vašo GoPro kamero v kamero z enim gumbom, kar vam omogoča, da jo prižgete in začnete s snemanjem s pritiskom na en sam gumb. Za snemanje videa pritisnite enkrat, za snemanje hitrih posnetkov pa pritisnite in držite dve sekundi. Nikoli več vas ne bo skrbelo, da boste zamudili enkraten posnetek.

 • Profesionalen zvok.

  Ker se ponaša z močnim novim avdio sistemom, HERO4 Silver kamera zajema čist zvok visoke kvalitete. Napreden mikrofon nudi dvakrat večji dinamični razpon, medtem ko prvovrsten zvočni algoritem zagotavlja, da so vaši posnetki tekoči in bolj naravni kot še nikoli do sedaj.* Poleg tega pa je z novim vgrajenim ADC pretvornikom kamera HERO4 Silver združljiva s širokim naborom profesionalnih zunanjih mikrofonov z nizko občutljivostjo.**

 • Protune, sedaj za fotografiranje in snemanje videa.

  Protune izkoristi ves potencial kamere. Nudi minimalno kompresiran video, ki je optimiziran za profesionalno post-produkcijo in za napredno ročno upravljanje s slikami in video posnetki. Razgibajte svojo kreativnost z nastavitvami po meri za barvo, ISO omejitev, ravnovesje beline, ostrino in čas osvetlitve. Uživajte v največjem možnem ročnem upravljanju, ki je bil kadarkoli na voljo pri GoPro kamerah.

 • Izboljšano upravljanje kamere.

  HERO4 Silver ima tudi namenski gumb, ki vam dovoli, da lahko hitro dostopate do nastavitev kamere in jih spreminjate. Poenostavljeni meniji naredijo premikanje po nastavitvah karseda intuitivno.*

 • GoPro App + programska oprema.

  Razširite uporabnost GoPro kamere z brezplačno aplikacijo GoPro App in programsko opremo GoPro Studio. Aplikacija GoPro vam omogoča upravljanje vaše kamere na daljavo, preko vašega telefona ali tabličnega računalnika, predvajanje in deljenje vaših vsebin ter ogled "best of" posnetkov na GoPro kanalu. Z uporabo GoPro studia pa lahko ustvarite svoje lastne posnetke v stilu GoPro in jih delite z vsem svetom.

*Na voljo v sklopu dodatne opreme.
** Primerjava z HERO3+ Black Edition.

GoPro HERO4 Silver

Vsebina paketa

CHDHY-401
 • GoPro HERO4 Silver z vgrajenim LCD zaslonom, občutljivim na dotik
 • standardno ohišje (vodotesno do 40m globine)
 • Skeleton odprta in na dotik odzivna zadnja vratca
 • polnilna baterija
 • ukrivljena lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
 • 3-smerni tečaj za pritrjevanje
 • USB kabel

Kupite na Cekarcek.si