Več

GoPro HERO4 Black


 • 4K @ 30fps, 2.7K @ 50fps, 1440p @ 80fps
 • 1080p @ 120fps, 960p @ 120fps, 720p @ 120fps
 • 12MP @ 30 slik/sekundo
 • vgrajena Wi-Fi in Bluetooth

Kupite na Cekarcek.si

GoPro HERO4 Black

2x Zmogljivejša. Zopet.

Omogoča snemanje 4K30, 2.7K50 in 1080p120 video posnetkov, 12MP velike fotografije pri 30fps, vgrajena Wi-Fi in Bluetooth®, ter Protune™ za slike in video posnetke. Vodoodporna do globine 40m.

Predstavljamo vam HERO4 Black, najbolj napredno GoPro kamero vseh časov. Ponaša se z izboljšano kvaliteto slike in 2x močnejšim procesorjem z 2x večjo hitrostjo predvajanja*. HERO4 Black povzdigne priznano znamko GoPro na popolnoma drug nivo. Neverjetno visoka resolucija 4K30 in video 1080p z zelo visoko hitrostjo predvajanja 120 fps omogočata neverjetne, poglobljene posnetke vas in vašega okolja.

 • 2x zmogljivejša.

  2x močnejši procesor, 2x večja hitrost predvajanja in boljša kvaliteta slike od prejšnjega modela omogočajo veliko bolj ostre posnetke, bogate z detajli.* V kombinaciji z novimi lastnostmi in tehnologijami ter izboljšanim zvokom, večjo uporabnostjo, brezžično povezljivostjo in še veliko več, je HERO4 Black od vseh GoPro kamer do sedaj najnaprednejša in najzmogljivejša.

 • 4K30. Štirikratna resolucija 1080p.

  4K30, 2.7K50, 1080p120 — HERO4 Black je prva kamera svoje vrste, ki omogoča snemanje v takšni ultra visoki ločljivosti in tako veliki hitrosti predvajanja videa. To kar je bilo včasih izključno v domeni velikih in dragih kamer, sedaj kamera HERO4 Black omogoča v majhnem in ugodnem paketku. Osupljiva čistost slike. Tekoče predvajanje počasnega posnetka. Kvaliteta posnetkov, kot v kinu. HERO4 Black zmore vse.

 • Hitro zajemanje slik.

  S hitrim zajemanjem 12MP slik pri neverjetnih 30 slikah na sekundo, vam HERO4 Black omogoča ujeti trenutke, ki jih ne želite zamuditi. Zajemite posamične slike ali pa izberite način hitrih posnetkov "Time Lapse", ki samodejno zajame sliko pri izbranem intervalu od 0,5 do 60 sekund. Idealno za slikanje, kadar je sprožilec izven dosega.

 • Nove nastavitve za snemanje v temi.

  Zajemite nočno nebo na povsem drugačen način. Nova načina "Night Photo" in "Night Lapse" nudita nastavljiv čas osvetlitve do 30s za posamične slike in hitre posnetke. Ne glede na to ali slikate Rimsko cesto ali večer ob ognju, "Night Photo" in "Night Lapse" načina vam omogočata zajemanje slik v tako temnih svetlobnih pogojih, kot še nikoli.

 • Upravljaj, glej in deli preko Wi-Fi + Bluetooth.

  HERO4 Black ima vgrajena Wi-Fi in Bluetooth®, ki omogočata, da kamero povežete z aplikacijo GoPro App, daljinskim upravljalnikom Smart Remote** in drugimi rešitvami. GoPro App spremeni vaš telefon ali tablični računalnik v daljinski upravljalnik, ki prenaša video v živo in ponuja popoln nadzor nad vsemi funkcijami in nastavitvami, predogled slik, predvajanje vsebine ter deljenje preko sms, elektronske pošte, facebooka in drugih medijev. Smart Remote vam omogoča upravljanje več GoPro kamer hkrati na razdalji do 180m.

 • HiLight zaznamek za najboljše trenutke.

  HiLight zaznamek je nova funkcija HERO4 kamere, ki vam omogoča, da že med snemanjem zaznamujete ključne trenutke, da jih pri predvajanju in obdelovanju videa preko aplikacije GoPro App ali programa GoPro Studio hitreje najdete. Dovolj je, da pritisnete gumb na kameri ali daljinskem upravljalniku Smart Remote**, prav tako pa lahko za to uporabite tudi aplikacijo GoPro App.

 • Najbolj poglobljen video na svetu.

  HERO4 Black se ponaša z ekskluzivnim video načinom SuperView™, ki omogoča zajemanje videa z najobsežnejšo perspektivo na svetu. Posnamete lahko več od sebe in več od vaše okolice. Rezultat tega je osupljiv posnetek vsake vaše avanture.

 • Auto Low Light način.

  Naj kamera misli namesto vas. Za najboljši izkoristek način "Auto Low Light" samodejno spreminja hitrost videa glede na svetlobne pogoje, kar vam omogoča, da se gibljete med temnim in svetlim okoljem, ne da bi bilo pri tem potrebno posegati v nastavitve kamere.

 • QuikCapture način.

  Bodite pripravljeni, da ujamete trenutek takoj ko se zgodi - z novim načinom "QuickCapture". Način spremeni vašo GoPro kamero v kamero z enim gumbom, kar vam omogoča, da jo prižgete in začnete s snemanjem s pritiskom na en sam gumb. Za snemanje videa pritisnite enkrat, za snemanje hitrih posnetkov pa pritisnite in držite dve sekundi. Nikoli več vas ne bo skrbelo, da boste zamudili enkraten posnetek.

 • Profesionalen zvok.

  Ker se ponaša z močnim novim avdio sistemom, HERO4 Black kamera zajema čist zvok visoke kvalitete. Napreden mikrofon nudi dvakrat večji dinamični razpon, medtem ko prvovrsten zvočni algoritem zagotavlja, da so vaši posnetki tekoči in bolj naravni kot še nikoli do sedaj.* Poleg tega pa je z novim vgrajenim ADC pretvornikom kamera HERO4 Black združljiva s širokim naborom profesionalnih zunanjih mikrofonov z nizko občutljivostjo.**

 • Protune, sedaj za fotografiranje in snemanje videa.

  Protune izkoristi ves potencial kamere. Nudi minimalno kompresiran video, ki je optimiziran za profesionalno post-produkcijo in za napredno ročno upravljanje s slikami in video posnetki. Razgibajte svojo kreativnost z nastavitvami po meri za barvo, ISO omejitev, ravnovesje beline, ostrino in čas osvetlitve. Uživajte v največjem možnem ročnem upravljanju, ki je bil kadarkoli na voljo pri GoPro kamerah.

 • Izboljšano upravljanje kamere.

  HERO4 Black ima tudi namenski gumb, ki vam dovoli, da lahko hitro dostopate do nastavitev kamere in jih spreminjate. Poenostavljeni meniji naredijo premikanje po nastavitvah karseda intuitivno.*

 • GoPro App + programska oprema.

  Razširite uporabnost GoPro kamere z brezplačno aplikacijo GoPro App in programsko opremo GoPro Studio. Aplikacija GoPro vam omogoča upravljanje vaše kamere na daljavo, preko vašega telefona ali tabličnega računalnika, predvajanje in deljenje vaših vsebin ter ogled "best of" posnetkov na GoPro kanalu. Z uporabo GoPro studia pa lahko ustvarite svoje lastne posnetke v stilu GoPro in jih delite z vsem svetom.

*Primerjava s HERO3+ Black Edition.
**Na voljo v sklopu dodatne opreme.
***Potreben 3,5mm Mic adapter, ki je na voljo v sklopu dodatne opreme.

GoPro HERO4 Black

Vsebina paketa

CHDHX-401
 • GoPro HERO4 Black kamera
 • standardno ohišje (vodotesno do 40m globine)
 • Skeleton odprta zadnja vratca
 • polnilna baterija
 • ukrivljena lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
 • 3-smerni tečaj za pritrjevanje
 • USB kabel

Kupite na Cekarcek.si