Kontaktiraj nas

Če vas še kaj zanima oz. ste še vedno v dilemi, kateri komplet ali dodatna oprema je prava za vas, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na desni (odgovorimo v nekaj minutah).

Pooblaščeni trgovec:

NET-IT, d.o.o.
Torovo 17
1217 Vodice

ID za DDV: SI65928105
Zavezanec za DDV: da
Matična številka: 2226561
Številka vložka: 1/08295/00

Ta izdelek lahko kupite v naši spletni trgovini Cekarček.si

 

349€

60fps @ 1080p | 960p
120fps @ 720p | WVGA
10MP | 10 slik/sekundo
170° | 127° | 90° kot

GoPro HERO3+ Silver Edition

GoPro HERO3+ Silver Edition je zmogljivejši model nove generacije HERO3+ in po specifikacijah nadomešča predhodnico HERO3: Silver Edition kamero.

Vsebina paketa

  • GoPro HERO3+ Silver Edition kamera
  • vodotesno ohišje (do 40m globine) z ravno lečo
  • izboljšana Li-ion baterija
  • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
  • 1x ukrivljena + 1x ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
  • 3-smerni tečaj za pritrjevanje
  • USB polnilni kabel

Kompatibilnost z dodatno opremo

HERO3+ Silver Edition je kompatibilna z vsemi GoPro nastavki, starejšo generacijo BacPac dodatne opreme, kot tudi novim LCD Touch BacPac in novo generacijo Battery BacPac.
Bodite pa pozorni pri nakupu nove dodatne opreme (ohišje za zapestje, Skeleton odprto ohišje, 3D ohišje), saj se HERO3+ po velikosti in obliki razlikuje od predhodnih modelov HD HERO/HERO2 in posledično zahteva novo ohišje, prilagojeno za HERO3/HERO3+.

GoPro HERO3+ Silver Edition

CHDHN-302

HERO3+ Silver Edition je 15% manjša in lažja od predhodnice, 2x zmogljivejša z možnostjo zajema profesionalnega videa ločljivosti 1080p60 in 10MP fotografij s hitrostjo do 10 slik na sekundo. S hitrejšim Wi-Fi vmesnikom, izboljšanim zajemom pri šibki svetlobi in 30% daljšo avtonomijo baterije, HERO3+ Silver Edition omogoča zajemanje in deljenje vaših dogodivščin lažje kot kadarkoli doslej.

Najmanjša, najlažja GoPro kamera

HERO3+ Silver Edition kamera je skupaj z vodotesnim ohišjem 15% manjša in lažja kot predhodnica, ter tako še bolj vsestransko priročna za pritrjevanje na telo in opremo.

2x bolj zmogljiva

HERO3+ Silver Edition je 2x zmogljivejša od svoje predhodnice z možnostjo zajema visokokakovostnih 1080p60 in 720p120 video posnetkov in ponuja bistveno izboljšavo tudi pri šibski svetlobi.

Profesionalna kvaliteta videa

Osupljiva kakovost videa je GoPro pripeljala med najbolje prodajane kamere na svetu in HERO3+ Silver Edition nadaljuje tradicijo. Kamera zmore zajeti profesionalno kakovost videa s 60fps pri visokih ločljivostih 1080p in 960p, 120fps pri 720p in WVGA (idealno za upočasnjene akcijske posnetke).

Zmogljiv zajem fotografije

Pri hitrem sekvenčnem fotografiranju zmore kamera do 10 slik na sekundo z ločljivostjo 10MP, pri fotografiranju s časovnim intervalom pa zajeti sliko vsake 0,5 sekunde (razpoložljivi intervali: 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 ali 60s).

Izboljšan zajem videa pri slabši svetlobi

Zahvaljujoč nadgrajenemu senzorju, HERO3+ Silver Edition zagotavlja izjemne rezultate tudi pri šibki svetlobi in splošno izboljšano kakovost slike.

Ostrejša slika, manj popačenja.

HERO3+ Silver Edition se ponaša z večjo ostrino slike in 3x zmanjšanim digitalnih posegom v sliko med zajemanjem in zapisovanjem.

Izboljšan zvok

Kakovost zvoka je enako pomembna kot kakovost slike. HERO3+ Silver Edition ima nadgrajene zvočne zmogljivosti, bodisi pri zajemu naravnega tona glasu, glasbe kot tudi realističnih zvokov pri športnih aktivnostih. Napredna tehnologija zmanjšanje hrupa vetra ohranja zvok jasnejši tudi pri ekstremnih aktivnostih.

30% daljša avtonomija baterije

Podaljšano delovanje baterije v HERO3+ Silver Edition kameri (v primerjavi s predhodnico) poveča količino posnetkov, ki jih lahko zajamemo s polno baterijo.

Upravljaj, pregleduj, deli - 4x hitreje

HERO3+ Silver Edition ima vgrajen 4x hitrejši Wi-Fi vmesnik, ki omogoča izboljšano izkušnjo pri uporabi s GoPro daljincem (ni priložen) in z GoPro aplikacijo za mobilne naprave. Bolj tekoče upravljanje s kamero, prenos žive slike praktično brez zamika, še hitrejše pregledovanje posnetkov in deljenje. Z daljinskim upravljalnikom lahko upravljate do 50 GoPro kamer hkrati z dometom do 180m. Ali pa preko GoPro aplikacije za mobilne naprave upravljajte s kamero na daljavo z možnostjo predogleda, predvajanja in deljenja vaših priljubljenih posnetkov preko e-pošte, SMS, Facebook, Instagram in ostale.

Ste v dvomih? Katere montažne nastavke in dodatno opremo izbrati?

Uporabite vodič in razrešite vse dileme.

▶ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶