Kontaktiraj nas

Če vas še kaj zanima oz. ste še vedno v dilemi, kateri komplet ali dodatna oprema je prava za vas, nas lahko kontaktirate preko spletnega obrazca na desni (odgovorimo v nekaj minutah).

Pooblaščeni trgovec:

NET-IT, d.o.o.
Torovo 17
1217 Vodice

ID za DDV: SI65928105
Zavezanec za DDV: da
Matična številka: 2226561
Številka vložka: 1/08295/00

Ta izdelek lahko kupite v naši spletni trgovini Cekarček.si

 

249€

30fps @ 1080p | 960p
60fps @ 720p | WVGA
5MP | 3 slike/sekundo
170° | 127°

GoPro HERO3: White Edition

GoPro HERO3: White Edition je cenovno najugodnejša med modeli nove generacije HERO3 in po specifikacijah nadomešča originalno HD HERO kamero.

Vsebina paketa

  • GoPro HERO3: White Edition kamera
  • vodotesno ohišje (do 40m globine) z ravno lečo
  • Li-ion baterija
  • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
  • 1x ukrivljena + 1x ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
  • USB polnilni kabel

Kompatibilnost z dodatno opremo

HERO3: White Edition je kompatibilna z vsemi GoPro nastavki, starejšo generacijo BacPac dodatne opreme, kot tudi novim LCD Touch BacPac in novo generacijo Battery BacPac.
Bodite pa pozorni pri nakupu nove dodatne opreme (ohišje za zapestje, Skeleton odprto ohišje, 3D ohišje), saj se HERO3+ po velikosti in obliki razlikuje od predhodnih modelov HD HERO/HERO2 in posledično zahteva novo ohišje, prilagojeno za HERO3/HERO3+.

GoPro HERO3: White Edition

CHDHE-301

HERO3: White Edition je 15% manjša in lažja od predhodnice, z možnostjo zajema profesionalnega videa ločljivosti 1080p30 in 5MP fotografij s hitrostjo do 3 slik na sekundo. Z vgrajenim Wi-Fi vmesnikom omogoča zajemanje in deljenje vaših dogodivščin lažje kot kadarkoli doslej.

Najmanjša, najlažja GoPro kamera

HERO3: White Edition kamera je skupaj z vodotesnim ohišjem 15% manjša in lažja kot predhodnica, ter tako še bolj vsestransko priročna za pritrjevanje na telo in opremo.

Profesionalna kvaliteta videa in fotografij

HERO3: White Edition zmore zajeti profesionalno kakovost videa s 30fps pri ločljivosti 1080p/960p in 60fps pri 720p/WVGA (idealno za upočasnjene akcijske posnetke). Pri hitrem sekvenčnem fotografiranju zmore kamera do 3 slike na sekundo z ločljivostjo 5MP, pri fotografiranju s časovnim intervalom pa zajeti sliko vsake 0,5 sekunde (razpoložljivi intervali: 0.5, 1, 2, 5, 10, 30 ali 60s).

Izboljšan zvok

Kakovost zvoka je enako pomembna kot kakovost slike. HERO3: White Edition ima nadgrajene zvočne zmogljivosti, bodisi pri zajemu naravnega tona glasu, glasbe kot tudi realističnih zvokov pri športnih aktivnostih. Napredna tehnologija zmanjšanje hrupa vetra ohranja zvok jasnejši tudi pri ekstremnih aktivnostih.

Vgrajen Wi-Fi vmesnik

HERO3: White Edition ima vgrajen Wi-Fi vmesnik, ki omogoča izboljšano izkušnjo pri uporabi z GoPro daljincem (ni priložen) in z GoPro aplikacijo za mobilne naprave. Z daljinskim upravljalnikom lahko upravljate do 50 GoPro kamer hkrati z dometom do 180m. Ali pa preko GoPro aplikacije za mobilne naprave upravljajte s kamero na daljavo z možnostjo predogleda, predvajanja in deljenja vaših priljubljenih posnetkov preko e-pošte, SMS, Facebook, Instagram in ostale.

Ste v dvomih? Katere montažne nastavke in dodatno opremo izbrati?

Uporabite vodič in razrešite vse dileme.

▶ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶ ▶