Več

GoPro HERO+


 • 1080p @ 60fps, 720p @ 60fps
 • 8MP @ 5 slik na sekundo
 • vgrajena Wi-Fi in Bluetooth

Kupite na Cekarcek.si

GoPro HERO+

Idealna osnovna GoPro kamera + Wi-Fi.

Omogoča snemanje 1080p60 in 720p60 video posnetkov, 8MP velike fotografije. Vgrajena Wi-Fi in Bluetooth® za enostaven dostop do GoPro aplikacije in Smart Remote daljinskega upravljalnika.

HERO+ vam nudi snemanje 1080p60 videa in 8MP fotografij ter ima vgrajena Wi-Fi in Bluetooth, ki se povežeta z GoPro aplikacijo in Smart Remote daljinskim upravljalnikom**. GoPro aplikacija omogoča daljinsko upravljanje vaše kamere, predogled posnetkov, predvajanje vsebine in izdelavo kratkih povzetkov na vašem pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Enostavno je tudi objavljanje posnetkov na Instagramu, Facebooku, YouTube-u in drugih socialnih omrežjih. Vodoodporna do globine 40m in opremljena z uporabniku prijaznimi načini snemanja. Kamera Hero+ je osnovni model GoPro kamer za vse tiste, ki hočejo posneti kvalitene video posnetke in potrebujejo povezljivost z drugimi napravami.

 • Upravljaj, predvajaj in deli z vgrajenima Wi-Fi in Bluetooth®.

  HERO+ ima vgrajena Wi-Fi in Bluetooth®, ki omogočata, da kamero povežete z aplikacijo GoPro App in daljinskim upravljalnikom Smart Remote**. GoPro App spremeni vaš telefon ali tablični računalnik v daljinski upravljalnik, ki prenaša video v živo in ponuja popoln nadzor nad vsemi funkcijami in nastavitvami, omogča predogled slik, predvajanje vsebine ter deljenje preko sms, elektronske pošte, Facebooka in drugih medijev. Smart Remote vam omogoča upravljanje več GoPro kamer hkrati na razdalji do 180m.

 • GoPro video kvaliteta.

  HERO+ zajema enake poglobljene 1080p60 in 720p60 posnetke, ki so GoPro umestili na sam svetovni vrh video kamer. Priročni načini kot so "QuikCapture", "SuperView" in "Auto Low Light" vam snemanje posnetkov v profesionalni kvaliteti še kako poenostavijo.

 • Raznoliko zajemanje slik.

  Naredite 8MP slike in jih delite s prijatelji na socialnih omrežjih. Pri zajemanju hitrih posnetkov kamera samodejno slika v prednastavljenih intervalih od 0,5 do 60 sekund. Neprekinjeno slikanje omogoča do 5 posnetkov v 1 sekundi, kar je kot nalašč za akcijske posnetke.

 • Odporna in vodotesna - vse v enem.

  HERO+ kamera je neposredno vgrajena v trpežno ohišje*, ki je vodotesno do globine 40m. Zasnovano je tako, da je kos umazaniji, pesku, vodi in skoraj vsem drugim zunanjim vplivom. Nne glede na to, ali greste deskat, smučat, kolesarit ali samo čofotat v prijateljev bazen, naj vas ne skrbi - ohišje bo kos vsemu.

 • Majhna in lahka.

  Ker tehta samo 110g je kamera HERO+ izjemno majhna, prenosljiva in idealna za neopazno pritrditev. Kompakten dizajn omogoča, da jo udobno nosite na sebi ali jo pritrdite na vašo športno opremo, lahko jo pa tudi pospravite v žep ali torbo in odnesete kamorkoli.

 • QuikCapture način + HiLight zaznamek.

  Prižgite in začnite snemati z vašo GoPro kamero s pritiskom na en sam gumb. "QuickCapture" način vašo GoPro kamero spremeni v kamero z enim gumbom, kar vam omogoča, da ste vedno pripravljeni posneti ključni trenutek. HiLight zaznamek je funkcija GoPro kamere, ki vam omogoča, da že med snemanjem zaznamujete ključne trenutke, da jih pri predvajanju in nadaljnem obdelovanju videa preko aplikacije GoPro ali programa GoPro Studio hitreje našli.

 • Najbolj poglobljen video na svetu.

  HERO+ se ponaša z ekskluzivnim video načinom SuperView™, ekskluziven GoPro način, ki omogoča zajemanje videa z najobsežnejšo perspektivo na svetu. Posnamete lahko več od sebe in več od vaše okolice. Rezultat je osupljiv posnetek vsake vaše avanture.

 • Način Auto Low Light.

  Naj kamera misli namesto vas. Za najboljši izkoristek način "Auto Low Light" samodejno spreminja hitrost videa glede na svetlobne pogoje, kar vam omogoča, da se gibljete med temnim in svetlim okoljem, ne da bi bilo pri tem potrebno posegati v nastavitve kamere.

 • GoPro Aplikacija + Gopro Studio programska oprema

  Razširite uporabnost GoPro kamere z brezplačno aplikacijo GoPro App in programsko opremo GoPro Studio. Aplikacija GoPro vam omogoča upravljanje vaše kamere na daljavo, preko vašega telefona ali tabličnega računalnika, predvajanje in deljenje vaših vsebin ter ogled "best of" posnetkov na GoPro kanalu. Z uporabo GoPro studia pa lahko ustvarite svoje lastne posnetke v stilu GoPro in jih delite s celim svetom.

* Kamere ni mogoče vzeti iz ohišja.
** Na voljo v sklopu dodatne opreme.

GoPro HERO

Vsebina paketa

CHDHC-101
 • GoPro HERO+ kamera
 • vgrajena polnilna baterija
 • Skeleton odprta zadnja vratca
 • ukrivljena lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • Quick Release nastavek za hitro pritrjevanje
 • USB kabel

Kupite na Cekarcek.si