Več

GoPro HERO Session


 • 1440p@30fps, 1080p@60fps
 • 960p@60fps, 720p@100fps
 • 8MP @ 10 slik/sekundo
 • vgrajena Wi-Fi in Bluetooth

Kupite na Cekarcek.si

GoPro HERO session

Tako majhna. Tako navdušujoča.

GoPro HERO Session je zmogljiva kamera, najmanjša, najlažja in najbolj priročna do sedaj. Robustna in vodotesna zasnova odpravlja potrebo po ločenem ohišju, upravljate pa jo z enim samim gumbom. Možnost zajema videa ločljivosti Full HD 1080p pri 60 fps, 8MP fotografij, vgrajen Wi-Fi in Bluetooth.

GoPro HERO Session je 50% manjša in 40% lažja od starejših modelov GoPro kamer* in tako med vsemi najbolj uporabna. Zaradi elegantne in vsestranske zasnove je doma kjerkoli - od zasneženih pist do morskih valov.

 • Fleksibilnost pritrjevanja.

  Kamera HERO Session je opremljena s posebaj zasnovanimi nosilci in dodatno opremo, ki so povsem združljivi tudi z ostalo GoPro opremo, na voljo je tako veliko več načinov pritrjevanja.

 • Profesionalna kvaliteta videa.

  GoPro HERO Session nudi naravnost osupljivo kvaliteto videa. Naredite ostre in realistične video posnetke visokih ločljivostih 1440p30 in 1080p60. Visoka hitrost predvajanja 720p100 vam omogoča izredno tekoče počasne posnetke vaših najboljših trenutkov.

 • Neverjetna moč fotografiranja.

  Naredite popoln posnetek z vrsto različnih načinov fotografiranja. Zajemite posamične 8MP slike, hitre posnetke z intervali od 0,5 do 60 sekund ter neprekinjeno slikanje pri 10 posnetkih na sekundo. HERO Session pokriva vse načine fotografiranja.

 • Dostopanje do načinov in nastavitev z aplikacijo GoPro in upravljalnikom Smart Remote.

  HERO Session že privzeto zajema video 1080p30 in 8MP velike hitre posnetke v 0,5 sekundnih intervalih. Do večine drugih načinov pa lahko dostopate z uporabo GoPro aplikacije ali daljinskega upravljalnika Smart Remote** daljinskega upravljalnika. Od posamičnih fotografij do hitrih posnetkov, neprekinjeninega slikanja in video zanke - kamera HERO Session zmore vse. Za upravljanje z nastavitvami, kot so ločljivost videa, hitrost predvajanja, vidno polje in druge lahko prav tako uporabite aplikacijo ali daljinski upravljalnik.

 • Trpežna in vodoodporna.

  HERO Session je trpežna in vodoodporna do 10m globine, s tem tudi odpade potreba po dodatnem vodoodpornem ohišju. Priročno zasnovana kamera je vedno pripravljena na akcijo.

 • Upravljanje z enim gumbom.

  En sam pritisk na sprožilec prižge kamero in prične s snemanjem videa ali hitrega posnetka. Ponovni pritisk na sprožilec snemanje ustavi in ugasne kamero. Tako enostavno je.

 • Najbolj poglobljen video na svetu.

  HERO Session se ponaša z ekskluzivnim video načinom SuperView™, ki omogoča zajemanje videa z najobsežnejšo perspektivo na svetu. Posnamete lahko več od sebe in več od vaše okolice. Rezultat tega je osupljiv posnetek vsake vaše avanture.

 • Auto Low Light način.

  Naj kamera misli namesto vas. Za najboljši izkoristek način "Auto Low Light" samodejno spreminja hitrost videa glede na svetlobne pogoje, kar vam omogoča, da se gibljete med temnim in svetlim okoljem, ne da bi bilo pri tem potrebno posegati v nastavitve kamere.

 • Protuneza video.

  Protune izkoristi ves potencial kamere. Nudi minimalno kompresiran video, ki je optimiziran za profesionalno produkcijo.

 • HiLight zaznamek za najboljše trenutke.

  HiLight zaznamek vam omogoča, da že med snemanjem zaznamujete ključne trenutke, da jih pri predvajanju in obdelovanju videa nato hitreje najdete. Dovolj je, da pritisnete gumb na kameri ali daljinskem upravljalniku Smart Remote**, prav tako pa lahko za to uporabite tudi aplikacijo GoPro App.

 • Sistem dveh mikrofonov.

  HERO Session ima dva mikrofona: enega na sprednji, drugega pa na zadnji strani ohišja. Kadar snemate v vetrovnih pogojih ali pri visokih hitrostih, kot npr. motošport, kamera samodejno vklopi tisti mikrofon, ki je najbolj primeren za optimalno kvaliteto zvoka. Rezultat? Zmanjšan hrup vetra in večja kakovost zvoka, ne glede na pogoje in vrsto aktivnosti.

 • Vgrajena baterija.

  Baterija je vgrajena neposredno v kamero in napolnjena nudi do 2 uri snemanja.*** Priloženi USB kabel omogoča polnjenje preko računalnika ali GoPro stenskega adapterja.**

 • Obrnjena na glavo a kljubtemu snema pravilno.

  Kadar je kamera obrnjena na glavo, funkcija "Auto Image Rotation" samodejno obrne posnetek v pravilen položaj. Obračanje posnetkov pri postprodukciji s tem odpade.

 • Združljiva z vsemi GoPro nosilci.

  HERO Session je združljiva z vsemi GoPro nosilci. Če imate doma celo zalogo nosilcev in iščete nove načine, kako posneti vaše naljubše aktivnosti, boste to lahko storili brez težav. Za edinstven zorni kot jo lahko nosite na čeladi ali na prsih. Da bi posneli karseda poglobljen posnetek vaše izkušnje, jo prav tako lahko pritrdite na kolo, desko, motocikel ter na ogromno druge športne opreme.

 • Upravljaj, glej in deli preko Wi-Fi + Bluetooth®.

  Z vgrajenima Wi-Fi in Bluetooth®, ki omogočata, da kamero povežete z aplikacijo GoPro App, ki vaš telefon ali tablični računalnik spremeni v daljinski upravljalnik in nudi predvajanje posnete vsebine ter deljenje preko Instagrama, tTwitterja in drugih medijev. Prav tako boste imeli dostop do GoPro kanala, na katerem si lahko ogledate najnovejše GoPro posnetke s celega sveta. Smart Remote** vam omogoča upravljanje več GoPro kamer hkrati na razdalji do 182m.

 • GoPro Studio. Postprodukcija poenostavljena.

  Razširite vašo GoPro izkušnjo z brezplačno programsko opremo GoPro Studio. Uporabite jo za uvoz vaše GoPro vsebine in ustvarite lastne posnetke v stilu GoPro ter jih delite z vsem svetom.

* Izračun na osnovi razlike v teži med HERO Session v standardnem ohišju in HERO4 Silver v standardnem ohišju s standardnimi vratci.
** Smart Remote, microSD kartica in drugi dodatki so na voljo v sklopu dodatne opreme.
*** Na osnovi testiranja snemanja 1080p30 videa z izklopljenim Wi-Fi. Dejanski učinek lahko odstopa, kar je odvisno od nastavitev, okoliških dejavnikov in drugih vplivov. Maksimalna kapaciteta baterije se pri uporabi sčasoma zmanjša.

GoPro HERO Session

Vsebina paketa

CHDHS-102
 • GoPro HERO Session
 • pritrditveni okvir
 • ukrivljena lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • ravna lepljiva 3M ploščica za pritrjevanje
 • USB kabel

Kupite na Cekarcek.si